Saliin katettiin paikat valmiiksi vähän yli ruokavieraalle.
Tarjoilupöytä odottelee ruuan valmistumista. Aino Tiinonen, Heli Alaja
ja Jaakko Veijalainen hiovat lopullista kattausta.
Keittiön puolella aherretaan samoin.
Pääkokki Éva Elsö valvoo tarkasti jokaisen vaiheen...
Vehnäjauho'mykyt' lisätään valmistuvaan gulassikeittoon.
Sitten raati Heli, Aino, Éva ja Marjaana Nevala
viimeistelevät lopullisia makuvivahteita.
Jälkiruokaleivonnaiset hetkellä juuri ennen uunissa kuumentamista...
Kirsti Saarela tuo uunista tuoreet leivonnaiset odottamaan
tarjoilua.
Todellinen 'tiskijukka' Kalevi Saarela hoitelee koneen kanssa kaiken
puhtaaksi.
Tervetuloa, ruokalistan esittely ja ruokalaulu...
Unkari-infoa... Suomi-Unkari seuran evp. pj. Jaakko Kuusela.
Jälkiruokaleivonnainen ja kahvia ja teetä.
Niin ja tietenkin myös arpajaiset...
Kiitokset kaikille mukana olleille ja
erityisesti Éva Elsölle aidon
unkarilaisen menún pääkokkina ja Kirsti ja Kalevi Saarelalle ystäväryhmän ja talkoiden vetäjinä!